МЛС - що це і для чого?

31.01.2022   

Впродовж останніх років в рієлторському середовищі Тернополя, а також серед продавців і покупців нерухомості файного міста звучить абревіатура "МЛС". 

МЛС — це Мультилістингова Система, яка об'єднує між собою агентів нерухомості. Це прозорий, цивілізований інструмент співробітництва між ріелторами, а тому і покупець, і продавець, звернувшись до членів цієї системи, одержують професійний сервіс. У членів МЛС існує кодекс етики, а також повага та розуміння один одного.  Члени цієї системи працюють не заради власного збагачення, вони пропонують співробітництво колегам, яким довіряють. 

МЛС — це локальна система, яка об'єднує місцевих рієлторів, здатних сісти за один стіл і працювати разом. Крім того, вона дозволяє одержати достовірну інформацію про ціни, попит, пропозицію. Адже одна з найбільших проблем рієлторів сьогодні полягає саме в тому, що реальних цін на ринку не знає ніхто.

Це унікальний інструмент, який допомагає рієлторам швидше і легше розв'язувати проблеми своїх клієнтів з пошуком і підбором об'єктів нерухомості, а також пошуком покупця на них. Адже для продавця, нерухомість — це один із дорогих активів, що він має. А далеко не кожний із нас вміє продавати. Тому власникові об’єкта нерухомості потрібен професійний продавець, який зможе захистити його інтереси найкраще. А саме: продасть об’єкт дуже швидко за максимально можливою ціною на ринку.

З іншого боку, існує покупець, котрий купує квартиру або іншу нерухомість, і йому також потрібен відповідальний помічник, який буде супроводжувати його впродовж усієї угоди. Для покупця МЛС — це продаж нерухомості без рієлторської комісії.

Такі системи давно працюють у багатьох розвинених країнах, особливо за океаном — в США та Канаді й приносять хороші результати. Рієлтори Мультилістингової Системи мають доступ до об’єднаної бази даних агенцій нерухомості міста – єдиного інформаційного простору, в якому представлені актуальні та достовірні пропозиції на ринку (без фейків, заманух, дублів).  Всі рієлтори несуть відповідальність за достовірність інформації, інформації про об'єкти.

Кожен рієлтор має свої ексклюзивні об'єкти, з якими працює тільки він, як лістингуючий рієлтор. Тобто, уклавши ексклюзивний договір з одним рієлтором, інформація про даний об'єкт попадає у всі агенції нерухомості міста, які працюють в цій системі, бо рієлтор відразу ділиться інформацією про продаж у загальнодоступній базі. Це виключає можливість дублювання інформації та допомагає уникнути «різнобою» цін на один і той же об’єкт.⠀

в Тернополі  кілька років тому рієлтори-однодумці об'єднались в спільноту «Система партнерських продажів нерухомості МЛС Тернопіль», в якій працюють за технологією МЛС. Для надання якісного сервісу жителям міста та області, рієлтори між собою підписали Основні правила роботи й зобов’язуються дотримуватися виконання цих Правил.

Якщо ви хочете продати нерухомість за максимальною ціною, або купити кращий об’єкт нерухомості з представлених до продажу, доручіть цей відповідальний процес фахівцям з агенцій нерухомості, які працюють за технологією МЛС. 

 

МЛС – це швидкість, оперативність і постійний зв’язок, а тому допуск до бази МЛС є метою будь-якого рієлтора, який себе поважає. В МЛС системі рієлтори між собою не конкуренти, а партнери. 

Якщо ви хочете продати за максимально можливу ціну або купити найкращий об'єкт нерухомості без переплат, звертайтесь за професійною рієлторською послугою до рієлторів, які працюють за системою МЛС.

Замовити зворотній дзвінок