Тернопіль, Будинок - Продаж, Лисенка вул.,  (№ 22-346-468)

Ціна: 560 000 $

Тернопіль, Будинок - Продаж, Лисенка вул., фото 1

Характеристики

Ціна: 560 000 $
Тип: будинок
Поверхів: 2
Спалень: 4
Площа будинку: 350 м2
Ділянка: 10 сот
Тип опалення: Газовий котел
Тип стін житлового будинку: Цегляний
Стан ремонту: VIP ремонт
Наявність каналізації: +
Наявсність санвузла/ів у будинку: +
Наявність газу: Підключено
Наявність водопостачання: Центральне (міське)
Додатково: гараж

Адреса: Тернопільська, Тернопіль, Старий парк, Лисенка М. вул., 20Б

Продаж із усіма меблями та технікоюОхоронна сигналізаціяЗемельна ділянка огородженаБлагоустрій прибудинкової тереторіїАльтанкаОблаштована дитяча площадкаЖила вулицяПідвалМансардний поверхЄвро вікна

Будинок, який не залишить вас байдужим!!!!!! Без комісії для покупця, від представник власника.
Пропонуємо Вашій увазі будинок неподалік від центра Тернополя, який розміщений на ділянці 10 сотих. Будинок ззовні утеплений мінватою 15см і оздоблений декоративною штукатуркою. Задній двір так і уся ділянка оздоблені дизайнерським ландшафтом, красиві альпійські гірки, чудовий газон з системою автоматичного поливу на якому захочуть відпочити діти, а дорослі тим часом посидять у затишній альтанці або позагаряють.
Загальна площа будинку - 350 м.кв. В середині будинку виконано дизайнерський ремонт в світлих тонах з дорогих і якісних матеріалів.
На першому поверсі затишна вітальня з діючим каміном на дрова і виходом на задній двір, кухня, кімната та два санвузли, прихожа та перехід у гараж. Перший поверх має підігрів підлоги.
На другому поверсі - чотири затишні кімнати, кожна з яких, має свою гардеробну. Великий санвузол. Всі двері і сходи в будинку виконані з дуба.
Також у будинку є гараж і красивий погріб.
Будинок має відеодомофон, автоматичне відкриття воріт і гаражу, система охорони та багато чого ще цікавого щоб було затишно у ньому мешкати. Продається з меблями.

Відео об'єкту

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок