Блог з новинами та статтями про ринок нерухомості

20.09.2022  

Smart квартира. Переваги та недоліки

Зростання цін на нерухомість та зменшення платоспроможності населення стало причиною того, що люди все частіше починають шукати бюджетне житло. Особливо це актуально для самотніх та студентів. У великих містах забудовники пропонують альтернативу — це smart квартири. Що це за таке житло і які його переваги та недоліки, спробуємо розібратися

24.08.2022  

Як формується ціна на нерухомість?

Ви продаєте квартиру і не можете визначитися із ціною? Чи, можливо, шукаєте житло, будинок чи приміщення під офіс, але не орієнтуєтеся в ціновій політиці на нерухомість і не хочете переплачувати?

15.08.2022  

Нові правила іпотеки - які зміни вніс Уряд для полегшення купівлі житла українцями

Доступне іпотечне кредитування - умови купівлі житла у кредит по-новому для українців стануть доступними з 1 жовтня 2022 року. Їх затвердив Кабінет Міністрів України.

27.07.2022  

Чому варто обирати рієлтора при купівлі нерухомості?

Рієлтори – це професіонали з нерухомості та права.

14.07.2022  

Податок. Скільки потрібно заплатити при купівлі житла?

Кожен, хто купує квартиру або будинок чи лише планує це зробити повинен знати, що крім вартості за нерухомість ви змушені будете оплатити податок.

30.06.2022  

Як знайти квартиру, не витратити всі гроші та не зіпсувати нерви

Гарний мікрорайон, зелені вулиці, наявна майже вся інфраструктура, дитяче подвір'я, паркінг - це лише частина того, що хочуть отримати люди, орендуючи квартиру. До самого житла є також вимоги - чиста, з ремонтом, меблями і не за всі гроші.Пошук квартири за заданими параметрами - заняття не з легких. Побігати доведеться чимало. Аби не втрачати час, ви можете звернутися до агенції нерухомості 'Вісон'. Тут вас вислухають та порадять житло.

17.06.2022  

Юридичні послуги для клієнтів у Тернополі

Агенція нерухомості «ВІСОН» надає своїм клієнтам юридичні послуги по таких питаннях як Правовий аналіз та супровід об’єктів нерухомості, аналіз документації та багато іншого. Вам допоможуть наші співробітники з великим досвідом у якості юрисконсульта

13.06.2022  

Як не помилитися та не переплатити за квартиру у новобудові?

Ринок первинного житла у Тернополі чималий. Тут кожен може обрати для себе підходящий варіант. Проте, обираючи майбутнє житло в новобудові, потрібно визначитися із класом житла, адже саме від нього залежить і ціна.

10.05.2022  

Зміни до постанови КМУ «Деякі питання нотаріату в умовах воєнного стану»

Як працювати в умовах воєнного стану, що дозволяється, а що ні, ще на початку війни нотаріусам розповіли представники нотаріальної палати України.

21.02.2022  

Чи є якась постійність, одна тенденція, яка надихає, як облаштувати квартиру?

'Мій дім моя фортеця' - вислів який ми чуємо неодноразово і від багатьох. Проте не завжди ця фортеця приносить задоволення від перебування в ній, хочеться змін та відчуття комфорту. Саме у власному житлі ми проводимо найбільше часу, ми тут відпочиваємо та набираємося сил.


Корисна інформація зі сфери нерухомості у нас на сайті. 

Замовити зворотній дзвінок