Блог з новинами та статтями про ринок нерухомості

15.06.2021  

Як вдало продати житло?

Якщо ви вирішили виставити на продаж свою нерухомість, то не варто поспішати в цьому питанні. На сьогодні, існує велика кількість різних способів це зробити. Але як уникнути недобросовісних ріелторів чи зробити рекламне оголошення ефективним? На ці та інші питання ми дамо вам відповідь.

07.06.2021  

Агенція нерухомості – послуги та їх оцінка

На ринку послуг завжди виникали непорозуміння щодо якості, об’єму і оплати послуг. Особливо гостро це стосується представницьких та інформаційно-консультаційних послуг, якою власне і є ріелторська справа.

31.05.2021  

На якому поверсі купують квартири українці?

Люди, які бажають інвестувати в нерухомість, при виборі квартири в новобудові або на вторинному ринку орієнтуються серед багатьох чинників і на висоту поверху.

24.05.2021  

Що необхідно знати, щоб купити квартиру в новобудові?

Для того щоб придбати якісне житло в новому будинку необхідно звернути увагу на різні нюанси. Ось головні:Хороший юрист.Будівельна компанія з гідною репутацією.Якісний житловий комплекс.Ми повинні детально вивчити документи, які дозволяють будівництво і договір на купівлю житла.

17.05.2021  

Купівля будинку - особливості

Про всілякі афери, пов'язані з купівлею звичайних міських квартир чули навіть всі ті, хто ніколи і ніде з цієї проблемкою особисто і ніяк інакше не стикався. Що вже тоді говорити про купівлю приватного будинку?

11.05.2021  

Квартира на першому поверсі – перевага або недолік?

Коли необхідно знайти квартиру в оренду, окрім інших параметрів і характеристик житла ми звертаємо увагу на поверх. Якщо точніше, чи розташоване дане житло на першому поверсі багатоповерхівки. При цьому для одних таке розташування приміщення є перевагою, а для інших – недоліком. Давайте спробуємо коротко викласти переваги і недоліки квартир на перших поверхах багатоквартирних житлових будинків.

05.05.2021  

На що звернути увагу під час вибору квартири на останньому поверсі

Розглядаючи пропозиції на ринку нерухомості, покупці обов'язково звертають увагу на поверх. І часто намагаються вибирати квартири в середині будинку, минаючи перші й останні поверхи. Однак такий спрощений підхід не зовсім вірний, тому що іноді плюси квартири на останньому поверсі цілком переважують мінуси.

26.04.2021  

Узяти квартиру в кредит чи орендувати: що вигідніше?

Жити у власній оселі зручніше та приємніше, однак деякі люди вважають, що краще роками орендувати чуже житло. Вони не хочуть брати кредит на квартиру, оскільки не можуть зібрати суму початкового внеску або побоюються, що не виплатять борг.Однак оренда житла теж має недоліки. Тому з часом багато орендарів наважуються взяти позику в банку. Щоб не потрапити в халепу, треба ретельно вивчити нюанси обох варіантів.

20.04.2021  

2021 рік – нові можливості для сфери комерційної нерухомості

Через пандемію COVID-19 2020 рік був несхожий на жоден інший. Сфера комерційної нерухомості відчуватиме вплив вірусу і протягом 2021 року та й надалі.Посилаючись на Віктора Каланога, керівника відділу економіки комерційної нерухомості Moody’s Analytics REIS, аналітики NAI Global, наголошують, що через постійну невизначеність, спричинену пандемією, в 2020 році було призупинено значний обсяг угод, а найбільший вплив зазнали готелі та торгова нерухомість.

12.04.2021  

Як правильно підготувати квартиру до продажу ?

Протягом останнього року, відколи світ поглинула пандемія коронавірусу, змінився й темп розвитку ринку нерухомості, в тому числі й в Україні. Навіть забудовники з досвідом визнають, що зараз не найкращий час для продажу житла. Однак, що робити тим, хто вимушений переїжджати або ж просто продати квартиру чи будинок з різних причин?


Корисна інформація зі сфери нерухомості у нас на сайті. 

Замовити зворотній дзвінок